mobile menu icon
 
 
logo Vaderhart

Onze 4 basispunten

Op onze activiteiten besteden we veel aandacht aan de decoratie. Al onze zintuigen moeten ingeschakeld worden om Vaders liefde te ervaren. Zo willen we ook aan de hand van vier canvasdoeken onze 4 basispunten weergeven. Vier basispunten die ons de oneindige diepte en rijkdom van het Vaderhart van God laten zien.

        Intimiteit
Hier begint het mee, WeetWieJeBent in de ogen van God. Hoe kijkt hij naar jou en mij, wat zijn Zijn gedachten over mij. Dit is de basis en tegelijkertijd het terrein waar grote schade ligt in onze samenleving. Weet dat je God de Vader Zijn oogappel bent. Hij bemint je zeer en kan Zijn oog niet van je afhouden. Dicht bij de Vader, als een kind op de schouder van zijn papa.
         
        Gebrokenheid
De tweede is Gebrokenheid. Van onze gebroken stukjes maakt Hij een meesterstuk. Hoe belangrijk is het dat we onze eigen pijn mogen omhelzen, stil mogen staan bij onze kleine persoon. God de Vader is ook bij ons in onze gebrokenheid, Hij is zelfs extreem dichtbij. In onze gebrokenheid omringt Hij ons met Zijn liefde. We kunnen onmogelijk over gebrokenheid praten of hulp hierin verlenen, als we niet eerst Gods liefde hebben mogen ervaren in het omhelzen van onze eigen pijn.
         
        Herstel
God is een God van herstel. Herstel gebeurt op het ritme van Zijn hart. Herstel begint in de eerste plaats met vrede in ons hart. Hij is er bij, in iedere omstandigheid van ons leven. We strekken ons zeker uit naar fysiek herstel, als een teken van de wonderen die we mogen doen door de kracht van Zijn Geest. In de eerste plaats gaan we voor innerlijk herstel, innerlijke rust in ons diepste binnenste om te komen tot het weten dat je geliefd bent! Herstel van identiteit. Aanvaard en geaccepteerd in de Geliefde!
         
        Intimiteit
En dan komen we weer bij Intimiteit als ons levenspatroon. Leven vanuit een intieme relatie met de Vader. We leren op Hem te vertrouwen in iedere situatie van ons leven. In deze rotsvaste intimiteit met de Vader, waarop we nooit zullen wankelen, mogen weten dat we gefundeerd zijn op het werk van Vaders Zoon, Jezus Christus, de Geliefde!


Terug naar de informatiepagina

 
    Fragmenten van 10 jaar
    WWJB Activiteiten

 

Complete lezing

vaderhart kernwoorden